close-pop-up.svg

Climaver® ventilasjonskanal gjør jobben raskere og enklere

Climaver® ventilasjonskanal fra Glava er preisolert og veier lite. Spar tid, kroppen og miljøet ved å erstatte kanaler i stål.

Med Climaver® får du selvbærende og preisolerte ventilasjonskanaler. De er både raske og enkle å installere, og sparer deg for tid og tunge løft i arbeidet.

Her får du full pakke, enten du trenger termiske, akustiske, bedre luftkvalitet eller ubrennbare egenskaper. For ja – ventilasjonskanalene kommer flatpakket!

Knapp.jpg
            (UFORPLIKTENDE REGISTRERING)

Vi tok en test. Normalt bruker vi tre timer på verksted for å bygge og isolere en ventilasjonskanal i stål på 1,25 x 1,25 meter. Med Climaver® kanalsystem brukte jeg ni minutter ute på byggeplassen.

Mathias Andersen

Daglig leder i ABS Teknikk AS

Lettere og mer effektiv

Climaver® veier under halvparten av isolerte ventilasjonskanaler i stål, og er dermed både enklere å jobbe med og krever færre hender under installering.

Stål er ansett som lite miljøvennlig, da de sjeldent blir gjenvunnet og brukt på nytt. Dermed kan du samtidig spare både klima og miljø ved å bruke andre alternativer. 

Selve byggingen av kanalen er gjort i en fei - se for eksempel hvor raskt Mathias i ABS Teknikk fikser jobben 👇

I tillegg hjelper det at han har vært på et av våre kurs. Hør hans erfaring her 👇

Vil du også spare penger, tid og kroppen for tunge løft? Gjør som ABS Teknikk og få opplæring i montering av Climaver®. Klikk på knappen under for en uforpliktende registrering, så kontakter vi deg med mer informasjon.

Knapp.jpg
            (UFORPLIKTENDE REGISTRERING)
 

🕐 Raskere montering

Climaver® sikrer rask montering. Produktet er preisolert, selvbærende, har lav vekt og kommer flatpakket. På den måten sparer du både plass, energi og tid.

✔️ Ferdig isolert ventilasjonskanal

Produktet er preisolert og har overlegne termiske og lydabsorberende egenskaper. Det er klassifisert som ubrennbart og har tetthetsklasse D, som sparer både penger og miljøet.

👍 Fleksibelt system

Climaver® kan bygges og tilpasses på stedet. Kanalene kan forsterkes, tilpasses og kobles mot annet utstyr. Alt av verktøy og festemidler er inkludert. 

 
Climaver bilde2.jpg
Climaver® ventilasjonskanal er lett å tilpasse og kan også kombineres med isolerte firkantkanaler eller spirokanaler.

Les andres erfaringer med Climaver® ventilasjonssystem her.

Gyproc-fabrikk

Stor nyhet med lite avtrykk

Med Gyproc Klima setter vi en helt ny standard når det gjelder gipsplater. I Fredrikstad har Gyproc bygd den aller første gipsplatefabrikken i verden som produserer gipsplater CO2-fritt. Alle gipsplater fra denne fabrikken inngår i Gyproc Klima-serien.

Veidekke velger Gyproc Klima

Veidekke går foran og tar valg som vil ha store positive påvirkninger på miljøregnskapet ved bruk av Gyproc Klima i alle prosjekter med gipsplater.

– Et aktivt valg mot en mer bærekraftig næring, sier Ole J. Nes, Innkjøpssjef i Veidekke.

Vi er en del av løsningen

Bransjen må stå sammen for å løse felles utfordringer. Nettopp derfor velger Gyproc, Glava og Weber å bli en del av Construction City Cluster (CCC).

hei

hei

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker jeg til at Gyproc kan lagre opplysningene mine. Jeg kan melde meg av når som helst.