close-pop-up.svg

Monter himlinger på halve tiden

Monter himlingen på et øyeblikk med Gyproc GK-system. Systemet er opptil 50% raskere å montere, fordi med GK kan du bare klikke himlingen på plass!

Gyproc GK er et bæresystem av stål til nedhengt eller direkte fastmontert himling. Systemet gjør det enkelt å montere en plan himling. Derfor er Gyproc GK-systemet det optimale valget når arkitektens, entreprenørens og byggherrens interesser skal tilgodeses. 

Enkel og effektiv montasje 

Til GK-systemet er det fint lite behov for verktøy. Systemet monteres ved å klikke sammen profilene med beslag, noe som er betydelig raskere enn ved montering av tradisjonelle bæresystemer hvor profilene må skrus sammen. I tillegg kan profilene justeres både i bredde og høyde etter montering, noe som gjør det mulig å korrigere for eventuelle mindre unøyaktigheter.

Systemet er så fleksibelt at tverrprofilene kan flyttes med etter hvert som gipsplatene monteres. Alle plateskjøter blir understøttet og skjøtene jevnt fordelt utover taket.

Kai Nilsen

Byggeplassleder, Radisson SAS i Fredrikstad

Plant underlag for perfekt resultat 

Gyproc GK gir et plant bæresystem og danner et optimalt underlag for montering av himlingsplater. Når Gyproc GK kombineres med Gyproc Planum, Gyptone BIG eller andre gipsplater med fire sparkelkanter, oppnås det beste sluttresultatet. Gyproc GK kombineres også med himlingsplatene Rigitone BIG.

Bæresystem i ett eller to nivåer

Gyproc GK monteres i ett eller to nivåer. Ett nivå gir lavere konstruksjonshøyder og god understøttelse av alle platekanter, som er en fordel ved montering av ett lag gipsplater. To nivåer er raskere å montere, med færre deler og er justerbart, sammenlignet med en tradisjonell primær/sekundær-konstruksjon.

Med Gyproc GK-systemet kan én mann montere 60 - 70 kvadratmeter himling på en dag. Det er dobbelt så raskt som med andre himlingsløsninger.

Kai Nilsen

Byggeplassleder, Radisson SAS i Fredrikstad

Last ned brosjyren her og les mer om bæresystemet.

Fordeler med Gyproc GK

  • 50 % raskere montasje 
  • Profiler klikkes enkelt sammen 
  • Profiler kan justeres etter montering 
  • Helt plant underlag 
  • Kan brukes som lydisolerende himlingsløsning 
  • Bedre totaløkonomi 
Gulv

Gjør det selv - lydisoler gulv eller himling

Gipsplater har gode lydisolerende egenskaper, og er derfor velegnet til lydisolering av eksisterende konstruksjoner.

Innervegg

Få helt plane himlinger og vegger

Ujevne sparklinger skaper ofte misnøye hos kunden. Med Gyproc Planum reduserer du risikoen for at slepelys avslører gipsplateskjøtene.

Vi er en del av løsningen

Bransjen må stå sammen for å løse felles utfordringer. Nettopp derfor velger Gyproc, Glava og Weber å bli en del av Construction City Cluster (CCC).