close-pop-up.svg

Selvklebende hjørneprofiler til gipsplater

Gyproc AquaBead er brukervennlige, selvklebende profiler for hjørner og kantavslutninger av gipsplater. De gir mer slagfaste hjørner enn tradisjonelle hjørneprofiler av stål.

Gyproc AquaBead er fremstilt av en meget sterk polymerkjerne som er belagt med papir på begge sider og perforert, for optimal vedheft til sparkelmassen. Profilenes avrundede hjørne hjelper til å skjule eventuelle feil og variasjoner i gipsplatens kant samtidig som den er støtsikker. Det selvklebende papiret aktiveres med vann. Det kreves verken festemidler eller spesialverktøy, de er raske og enkle å montere.

Rask montering - perfekt sluttresultat 

Profilene kan kappes med vanlig saks og sprayes med vann.  3 enkle trinn og det er klart: 

  1. Spray med vann for å aktivere limet 

  1. Lim profilen fast på hjørnet eller avslutningen 

  1. Vent 30 minutter før sparkling 

 
Hullperforeringen tillater sparkelmassen å forsegle profilen permanent til veggen. Profilens utforming og kombinasjonen med papir-plast-papir gjør hjørnet støtsikkert og forhindrer bulker og sprekker. Aquabead er derfor den perfekte løsningen for å avslutte hjørner, fordi du ikke bare får en mer robust løsning, men også en flott sluttresultat. 

- Det holder langt bedre enn tradisjonelle hjørnebeslag av stål og sikrer riktig heft til hjørnet. Dermed unngikk vi å måtte gå over profilene før vi gav klarsignal for sparkelarbeid, sier Tom Hoelsveen fra SBA Entreprenører. 

Men det er også økonomiske fordeler ved å velge AquaBead. Fordi profilene er raskere å montere, sparer man tid. Da SBA Entreprenører stod overfor en stor renoveringsoppgave på Scandic Copenhagen valgte de Gyproc AquaBead, og det er anslått at de har spart om lag 25% arbeidstid i forbindelse med montasjen av profilene.

Profiler til alle vinkler  

Gyproc AquaBead-serien består av 3 forskjellige profiler, både for innvendige og utvendige hjørner, samt et hjelpeverktøy som brukes til å presse profilene tett mot gipsplater og som er spesielt fordelaktig i høyden. 

Fordeler med Gyproc AquaBead 

  • Rask montering 
  • Høy klebeevne 
  • Lett å klippe 
  • Lav vekt 
  • Mindre spill 

Vi er en del av løsningen

Bransjen må stå sammen for å løse felles utfordringer. Nettopp derfor velger Gyproc, Glava og Weber å bli en del av Construction City Cluster (CCC).

Innervegg

Få slette vegger med gipsplater fra Gyproc

Slette gipsvegger som er sparklet, malt eller tapetsert danner et rolig bakteppe for resten av interiøret. Men hvilken gipsplate egner seg best?

Innervegg

Gipsplate som foring for et listefritt resultat

Listefritt er en trend, og spesielt i boliger i moderne stil ønsker mange rene linjer uten å bruke lister rundt vinduer og dører.