Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Bedre ergonomi

Vi bidrar til best mulig arbeidsmiljø på byggeplassen. Derfor jobber vi kontinuerlig med å videreutvikle og skape nye løsninger.

Arbeidsmiljø

På Gyproc jobber vi kontinuerlig for å sikre maksimal sikkerhet og et best mulig arbeidsmiljø, både for egne ansatte og for de som håndterer våre produkter til daglig.

Arbeidsmiljøet på byggeplassen 

Vi bidrar til best mulig arbeidsmiljø på byggeplassen. Derfor jobber vi kontinuerlig med å videreutvikle og skape nye løsninger slik at folk som har fysisk krevende arbeid på byggeplassen, kan skåne ryggen og skuldrene mest mulig.

Montering skal være så lett som mulig, og derfor tilbyr vi også en rekke ergonomiske produkter som gjør arbeidet enklere og mer effektiv.

Av ergonomiske løsninger, har vi en 25 % lettere gipsplate, kantprofiler med innebygget akustisk tetting som ikke krever våt fugetetting, selvklebende hjørnesparkelprofiler som sprayes med vann og limes på hjørnene og et system for senket himling, hvor profilene ikke er skrudd sammen, men raskt og enkelt klikket sammen. Du kan lese mer om disse ergonomiske løsningene på siden bedre ergomomi på byggeplassen.

Arbeidsmiljøet hos Gyproc 

Ansattes trivsel er viktig for Gyproc. Som en viktig ressurs i bedriften, er det viktig å skape gode og fleksible rammer for den enkelte både faglig og sosialt.

Vi gjennomfører regelmessige tilfredshetsundersøkelser for å finne eventuelle områder der det er rom for forbedring. Det skal være godt å komme på jobben, og den enkelte medarbeider skal oppleve tilfredshet med jobben. Rammene er laget for at enkeltpersoner kan få uttrykke sitt talent og gi et positivt bidrag til helheten. Det krever at man har en trygg arbeidsplass som ivaretar både det fysisk og psykiske arbeidsmiljøet.

Vi legger stor vekt på frihet under ansvar og at vi har det godt på jobben og med hverandre. Hvert år gjennomfører vi medarbeidersamtaler, hvor enkelte utviklingsmuligheter – og ønsker blir diskutert og fulgt opp.

Ved vår fabrikk i Fredrikstad gjennomfører vi daglig sikkerhetsinspeksjoner for å påse at den enkeltes arbeidsforhold som så trygge som mulig. Alle våre ansatte er aktive i håndteringen av den daglige sikkerheten og bidrar til å oppdage og løse eventuelle problemer som må tas hånd om. Sikkerhet er vår første prioritet.

Vi gjennomfører sikkerhets- og arbeidsmiljøprosjekter som bidrar til å øke sikkerheten og forbedre arbeidsmiljøet.

Saint-Gobain-konsernet, som Gyproc er en del av, har innført generelle tiltak til forbedring av sikkerhet som daglig følges over hele verden. For eksempel rygger vi inn på parkeringsplassen, vi bruker synlige arbeidstøy og annet verneutstyr i våre fabrikker, vi holder i rekkverket når vi går opp og ned trappene. Bruk av mobiltelefon foregår stående og ikke gående. Enkle retningslinjer som til sammen bidrar til å øke sikkerheten for oss alle.

I Gyproc vil vi...

  • målrettet arbeide for å forebygge arbeidsulykker og arbeidsrelaterte sykdommer
  • kontinuerlig skape forbedringer i arbeidsmiljøet samt opprettholde oppnådde resultater
  • kontinuerlig evaluere innsatsen for å skape et godt og trygt arbeidsmiljø
  • utvikle og vedlikeholde våre ansattes kompetanser slik at de opplever tilfredshet med utførte arbeidsoppgaver og gir styrke til å ta på seg ulike oppgaver
  • sette ambisiøse mål for vårt arbeid innen sikkerhet og arbeidsmiljø
  • overholde gjeldende lover og øvrige avtaler, herunder konsernkrav


Gyproc har en OHSAS 18001 sertifisering som betyr at vi er forpliktet til å arbeide hardt for å skape, vedlikeholde og forbedre et sunt og trygt arbeidsmiljø.