Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support
Tlf.: 
69 35 75 00 (innvalg 2)

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

Salg

Teknisk

Kundeservice

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her
 

Hovedmeny

You are here

Enebolig i Halden

Arkitekttegnet, nybygget enebolig i moderne stil, med store åpne rom, gjorde det nødvendig å ta hensyn til god romakustikk i prosjekteringen. Løsningen ble å itegrere akustikkregulerende gipsplater, Gyptone BIG, i himlingene i samtlige rom. Man valgte en plate med diskret mønsterperforering, kun 3 x 3 mm kvadratiske hull, som knapt er synlig i den ellers slette himlingen.

Alle veggene er bygget med harde, skrufaste gipsplater. Boligen har ingen lister mot himling, rundt dører eller vinduer. Rundt vinduene har man brukt Gyprocs løsninger med utforingsplate, stålprofiler og forskjellige typer av sparkelprofilene Gyproc AquaBead. Det tekniske rommet er lydisolert med bl.a. akustikkprofiler, Gyproc AP 25.

Dette er en bolig med smarte gips-løsninger tvers igjennom!

Prosjektinformasjon

By
Halden
Land
Norge
Prosjektår
2016
Eiendomsbesitter
Privat
Arkitekt
SG Arkitekter AS
Entreprenør
Mesterbygg Halden AS