Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support
Tlf.: 
69 35 75 00 (innvalg 2)

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

Salg

Teknisk

Kundeservice

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her
 

Hovedmeny

You are here

Equinor Business Centre

Equinor Business Centre er et konferansesenter med plass til opp mot 500 personer til konferanse og 378 til bankett. I prosjektet ble det stilt store krav til at arealene skulle være fleksible, derfor bygget man mobile vegger for raskt å kunne endre romstørrelse og funksjon. Utover konderanse- og selskapslokaler rommer senteret en restaurant med 232 sitteplasser, auditorium, filmrom, lounge og en VIP avdeling.

Byggeprosjektet ble gjennomført i tre faser over flere år. Basert på Statoils retningslinjer for farge- og materialvalg har Gyproc konsulenter arbeidet med byggherrer og kunstnere for å finne de rette løsningene når det gjelder design, materialer og overflater. I tillegg har de bidratt til å utarbeide tilbudsdokumenter.

Senteret skal ivareta mange forskjellige brukere fra både inn- og utland, og det vil bli brukt til mange forskjellige arrangementer. Det er derfor lagt vekt på at det skal være lett å orientere seg og gi brukerne gode romopplevelser.

Kart

Prosjektinformasjon

By
Stavanger
Land
Norge
Prosjektstørrelse
5.000 kvm
Prosjektår
2014
Eiendomsbesitter
Equinor ASA
Arkitekt
Link Arkitektur
Entreprenør
O. Torjussen & Sønner AS
Viktige fordeler
Godt samarbeid med byggherre og kunstnere om å finne gode løsninger for fleksibel innredning