Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support
Tlf.: 
69 35 75 00 (innvalg 2)

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

Salg

Teknisk

Kundeservice

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her
 

Hovedmeny

You are here

Gentofte Hospital

Det nye behandlingssenteret strekker seg over 14.000 kvadratmeter som rammes inn av sykehusets originale konstruksjon, og former et åttetall. Senteret er opprettet som to atrium gårder. Glasskorridorene forbinder de nye bygningene med de eksisterende.

Nye operasjonssaler og sengeposter er plassert i senterets første og andre etasje. Gyptone akustikkhimlinger ble valgt til alle himlingsarealer i det nye behandlingssenteret, og på grunn av de høye hygienekravene ble Gyptone BIG Base valgt til alle operasjonssalene.

I tillegg ble det etablert åpninger i Gyptone himlingen i 12 av operasjonssalene for å få plass til et sterilt Laminar Airflow luftrensningssystem, en spesiell teknologi som brukes under operasjoner der det er viktig å unngå luftbåren smitte.

Kart

Prosjektinformasjon

By
Hellerup
Land
Danmark
Prosjektstørrelse
14.000 kvm
Prosjektår
2014
Arkitekt
Arkitektfirmaet C.F. Møller
Entreprenør
BGB