Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support
Tlf.: 
69 35 75 00 (innvalg 2)

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

Salg

Teknisk

Kundeservice

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her
 

Hovedmeny

You are here

Helsfyr Atrium

Det praktfulle HELSFYR ATRIUM består av to bygninger, henholdsvis 14 og 8 etasjer, som er bundet sammen av et høyt og luftig atrium laget av glass. Den nye kontorbygningen på 38.000 kvadratmeter har en uvanlig og interessant form. Krumningen av de to bygningene gjenspeiler dynamikken til de to tilstøtende hovedveiene og grøntområdet til de omkringliggende idrettsanleggene.

Bygningen har en bærende konstruksjon av betongplater og stålsøyler. Utfordringen med at over halvparten av bygningen ikke er rettvinklet, satte høye standarder for nøyaktig utførelse. Bygningen består av to lameller med et åtte-etasjers glassatrium i midten. Formen på lamellene har så mange som syv kurver. Løsningen ble fasetterte lettvegger, som også forklarer den høye andelen av stålprofiler (36.100 m) i forhold til gipsplater (40.200m2). Innerveggene i atriumet er 32 meter høye og er kledd med Gyptone akustikkregulerende gipsplater for å sikre et godt lydmiljø. 

Kart

Prosjektinformasjon

By
Oslo
Land
Norge
Prosjektstørrelse
38.000 kvm
Prosjektår
2010
Eiendomsbesitter
Fortin AS
Arkitekt
Lund & Slaatto Arkitekter
Entreprenør
AF Gruppen