Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support
Tlf.: 
69 35 75 00 (innvalg 2)

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

Salg

Teknisk

Kundeservice

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her
 

Hovedmeny

You are here

Pharma Science Center

Pharma Science Building er en ny, moderne laboratoriebygning til Det Farmaceutiske Fakultet - en del av Københavns Universitets Fakultet for helsefag på Nørre Campus.

Pharma Science Building skal være samlingspunktet for det Fakultet for helsefag. Nye og eksisterende bygninger er forbundet via et atrium og innendørs gangveier. Gjennom etableringen av nye laboratorier og fellesanlegg er det mulig å gjennomføre et tverrfaglig forskningssamarbeid mellom flere institutter.

Byggingen av Pharma Science Building ble i utgangspunktet utfordret med hensyn til bygging av fasader, da tidsplanen bare hadde avsatt 45 dager til arbeidet. Arkitekten hadde beskrevet prosjektet med lette yttervegger med Gyproc THERMOnomic system. Dette ytterveggsystemet danner den underliggende konstruksjonen for den endelige klimaskjermen av metall-plater.

Kart

Prosjektinformasjon

By
København
Land
Danmark
Prosjektstørrelse
5.130 kvm
Prosjektår
2014
Eiendomsbesitter
Bygningsstyrelsen
Arkitekt
Arkitektfirmaet C.F. Møller
Bygningsingeniør
Moe & Brødsgaard
Entreprenør
ELINDCO Byggefirma A/S
Viktige fordeler
Stålkassetter av spesialprodusert konstruksjonsstål bidro til å sikre en effektiv byggeprosess.