Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support
Tlf.: 
69 35 75 00 (innvalg 2)

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

Salg

Teknisk

Kundeservice

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her
 

Hovedmeny

You are here

Sandvedparken Terrasse I og II

Sandvedparken Terrasse, trinn I og II, er to 5-etasjes leilighetsbygg og 75 leiligheter, vakkert beliggende nær det populære friluftsområdet Sandvedparken. Leilighetene er store, lyse og bygget med livsløpsstandard. 

Ytterveggene har ventilert trepanel. Glasroc H Storm ble valgt på grunn av slitestyrke. Vindtettingsplatene ble spesielaprodusert med en fargekoordinert overflate fordi de delvis er synlige bak spaltepledningen. En ny løsning for utvendig tetting rundt vinduer ble utviklet til prosjektet. 

Skilleveggen er hovedsakelig enkle stålrammer bygget av Gyproc GS-systemet. Vegger med lydkrav på 55dB består av to separate bindingsverk. I hele prosjektet er det brukt 900 mm brede gipsplater for bedre arbeidsmiljø. Innvendige hjørner har HR 60/60 profil i stedet for de tradisjonelle to stenderne. Denne løsningen gjorde det mulig for elektrikeren å trekke rørene rundt et hjørne uten å flytte stendere.

Himlingene i kjøkken og bad er senket for å gjøre plass til tekniske installasjoner på oversiden. Gyproc GK-bæresystem for himling ble valgt på grunn av egenskaper som rask og enkel montering uten bruk av verktøy, mulighet for justering og optimalt underlag for platemontasje.

Kart

Prosjektinformasjon

By
Sandnes
Land
Norge
Prosjektstørrelse
2.000 kvm
Prosjektår
2013
Eiendomsbesitter
Otium AS, Sandvedparken AS
Arkitekt
Link Arkitektur
Entreprenør
Jærmester AS