Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support
Tlf.: 
69 35 75 00 (innvalg 2)

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

Salg

Teknisk

Kundeservice

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her
 

Hovedmeny

You are here

Scandic Ørnen

Hotellet er et av byens høyeste bygg, og blir Bergens største og mest komplette forretningshotell. Scandic Ørnen er på hele 13 etasjer og har total 368 unike og fleksible rom, hvorav 6 er juniorsuiter og 36 er deluxrom. I hotellets toppetasje finnes Bergens eneste skybar og restauranten Roast, i tillegg til hotellets mest eksklusive gjesterom på 100 kvadratmeter over to etasjer. 

Bygget har en bærende konstruksjon av plasstøpt betong og fasadene besetår av prefabrikkerte elementer. Fasadeelementene er levert ferdig isolert og med innvendig diffusjonssperre. Kun to lag gips er montert på stedet. Innvendig er det faste gipshimlinger i fellesarealer, med en blanding av perforert og slett gips for å ivareta krav til støydemping. I den største konferansesalen er det i tillegg benyttet støydempende løsninger på deler av veggene. I hotellkorridorer er det systemhimlinger, mens hotellrommene har malte betonghimlinger, med unntak av et lite felt med systemhimling innenfor døren. Hele hotellet har universell utforming.

Kart

Prosjektinformasjon

By
Bergen
Land
Norge
Prosjektstørrelse
18.000 kvm
Prosjektår
2014
Eiendomsbesitter
OBOS Forretningsbygg
Arkitekt
Niels Torp AS Arkitekter
Entreprenør
Veidekke Entreprenør
Himlingsentreprenør
Innomhus