Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support
Tlf.: 
69 35 75 00 (innvalg 2)

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

Salg

Teknisk

Kundeservice

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her
 

Hovedmeny

You are here

Sykehuset Østfold Kalnes

Sykehuset Østfold Kalnes, som ligger sørøst for Oslo, er det første sykehuset i Norge bygd med den nye "helsemodellen" modellen der design og layout støtter pasienthelbredelse. Det rommer de fire tidligere sykehusene i fylket samt et psykiatrisk omsorgssenter under ett tak, med fokus på å tilby spesialisert helsevesen for de 300.000 menneskene i regionen. Sykehuset ble bygget ut fra en avansert digital 3D-modell, som ble brukt gjennom hele design- og planfasen for å skape et av Norges mest effektive sykehus. I 2014 ble sykehusets design- og planleggingsprosess anerkjent som verdens beste, åpne BIM-modell. 

Det er en nær koblingen mellom arkitekturen og de naturskjønne omgivelsene. Fra de private rommene har pasientene vakker utsikt over naturskjønne omgivelsene. Sykehuset Østfold Kalnes det første sykehuset i Norge med eget bad for alle pasienter.

Det nye sykehuset inkluderer Gyproc-løsninger som bidro til fremragende ytelser når det gjelder brannmotstand, røntgenbeskyttelse og lydisolasjon. Den store andelen spesialrom i det 30.000 kvadratmeter store behandlingsbygget ga svært utfordrende krav til både design og konstruksjon. Nye detaljer ble utviklet gjennom et nært samarbeid mellom klient, arkitekt, entreprenør og Gyproc.

Kart

Prosjektinformasjon

By
Grålum
Land
Norge
Prosjektstørrelse
85.500 kvm
Prosjektår
2015
Eiendomsbesitter
Helse Sør-Øst RHF
Arkitekt
Eliassen og Lambertz-Nilssen Arkitekter AS, Arkitema Architects, Aart Architects
Bygningsingeniør
Cowi
Entreprenør
Vegg- og Takmontasje AS
Facadeentreprenør
AF Bygg Østfold