Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Gå til bestillingsskjema

Beregningsverktøy

Wall Selector

Med Wall-Selector kan du velge vegger som passer til ditt prosjekt ut fra gjeldende funksjonskrav som lyd, brann, stabilitet/styrke og ønsket overflate. Resultatet viser forslag på veggtyper som matcher dine kriterier. 

Betegnelse
Wall Selector

Firecase Tool dimensjonering

Med FireCase beregningsprogram kan du beregne optimal brannbeskyttelse av bærende stålkonstruksjoner. Branndimensjonering av bærende stålkonstruksjoner i h.h.t. gjeldende standard EN 13381-4:2013, (Brannteknisk prøvning av bygningsdeler).

Betegnelse
FireCase Beregningsprogram

Habito Tool

Med Habito beregningsprogram kan du raskt se hvor tunge gjenstander, for eksempel TV, kjøkkenskap, hyller m.m., som du kan henge opp på gipsvegger med Habito plater. Du angir skrueavstand, antall treskruer og belastning. Resultatet viser om innfestingen tåler belastningen samt med hvilken sikkerhetsmargin.

Betegnelse
Habito beregningsprogram

GK Tool mengdeberegning

Med vårt nye beregningsverktøy for GK bæresystem kan du raskt og enkelt beregne mengdene for GK komponentene som trengs å montere himling i ett eller to nivåer.

Betegnelse
GK Tool