Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Dropp treplatene

Nå trenger du ikke lenger treplater i veggen for å få en skrufast overflate. Habito er en ekstra sterk og skrufast gipsplate.

Fordelene med Habito for håndverkerne

Nå trenger du ikke lenger treplater i veggen for å få en skrufast overflate. Hos Gyproc har vi nemlig lansert Habito - en ny, ekstra sterk gipsplate som har en skrufast overflate med mulighet for direkte oppheng av tunge gjenstander på veggen.

En plate med de samme fordelene, bare bedre

Selv om Habito gipsplaten har en ekstra hard kjerne som gjør den 10 ganger så robust som standard gipsplater, monteres den etter samme prinsipper. Det betyr også at den på samme måte som standard gipsplater kan kappes med kniv og skrus på bindingsverk av stål eller tre.

Platens vekt tilsvarer vekten til våre robuste gipsplater og platen har samme tykkelse som våre tradisjonelle gipsplater. Det gjør at man kan bruke Habito-platen i deler av veggen, der det er behov for en skruefast overflate eller ekstra slagfasthet.

Platen finnes dessuten både i standard bredde 1200 mm og i en mer handy bredde på 900 mm.

Dropp treplaten og få en skrufast vegg med bare 1 plate

Med Habito gipsplater får du en bedre vegg enten du ønsker vegger med 1 eller 2 lag. Nå kan du droppe treplaten og nøye deg med å montere 1 lag Habito. Selv med ett lag Habito får du robuste og skrufaste vegger. Ikke nok med det, Habito forbedrer også gipsplatens allerede gode brannisolerende og lydisolerende egenskaper.

Brukes Habito i stedet for treplater, er det mindre risiko for riss i veggen fordi Habito-platen, som gipsplater generelt, er formstabil og påvirkes minimalt av variasjoner i fuktighet og temperatur.

Få mer tilfredse kunder

Habito gipsplaten er ikke bare en fordel for deg som skal montere den, men også for sluttbrukeren. Med Habito vegger kan man henge opp TV, hyller og skap direkte i veggen, helt uten forboring eller plugger. Du kan henge opptil 40 kg med bare én vanlig 5 mm treskrue inklusive sikkerhetsmargin. Men jo flere skruer jo mere vekt, og er du tvil om hvor mange skruer du må ha, kan du bruke vårt gratis online beregningsverktøy Habito Tool, utviklet spesielt til å sikre korrekt oppheng av tunge gjenstander på vegger med Habito.

I tillegg til en skrufast overflate får dine kunder også en mye bedre vegg. En vegg som lydisolerer bedre enn vegger med standard gipsplater og treplater. En vegg som har en høyere brannmostand, så de kan føle seg tryggere, og en vegg med gipsplater som er klassifisert i kategorien M1 av Finish Indoor Air Association for test av produkters avgassing. M1 er beste klasse, og dine kunders garanti for god luftkvalitet og godt inneklima.

Habito gipsplaten er selvfølgelig også 100 % resirkulerbar og kan resirkuleres og gjenbrukes i produksjonen av nye gipsplater. 

Prøv Habito beregningsverktøy

Din sikkerhet for korrekt oppheng av tunge gjenstander på Habito-vegger.