Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Selvklebende hjørneprofiler

Gyproc AquaBead er brukervennlige, selvklebende profiler for hjørner og kantavslutninger av gipsplater. Profilene er raske og enkle å montere og gir mer slagfaste hjørner enn tradisjonelle hjørneprofiler av stål.

Gyproc AquaBead selvklebende hjørneprofiler

Gyproc AquaBead er brukervennlige, selvklebende profiler for hjørner og kantavslutninger av gipsplater.

Gyproc AquaBead er fremstilt av en meget sterk polymerkjerne som er belagt med papir på begge sider og perforert, for optimal vedheft til sparkelmassen. Profilenes avrundede hjørne hjelper til å skjule eventuelle feil og variasjoner i gipsplatens kant samtidig som den er støtsikker. Det selvklebende papiret aktiveres med vann. Det kreves verken festemidler eller spesialverktøy.

Rask montering - perfekt sluttresultat

Profilene kan kappes med vanlig saks og sprayes med vann.  3 enkle trinn og det er klart:

  1. Spray med vann for å aktivere limet
  2. Lim profilen fast på hjørnet eller avslutningen
  3. Vent 30 minutter før sparkling


Hullperforeringen tillater sparkelmassen å forsegle profilen permanent til veggen. Profilens utforming og kombinasjonen med papir-plast-papir gjør hjørnet støtsikkert og forhindrer bulker og sprekker. Aquabead er derfor den perfekte løsningen for å avslutte hjørner, fordi du ikke bare får en mer robust løsning, men også en flott sluttresultat.

- Det holder langt bedre enn tradisjonelle hjørnebeslag av stål og sikrer riktig heft til hjørnet. Dermed unngikk vi å måtte gå over profilene før vi gav klarsignal for sparkelarbeid, sier Tom Hoelsveen fra SBA Entreprenører.

Men det er også økonomiske fordeler ved å velge AquaBead, fordi profilene er raskere å montere, sparer man tid. Da SBA Entreprenører stod overfor en stor renoveringsoppgave på Scandic Copenhagen valgte de Gyproc AquaBead, og det er anslått at de har spart om lag 25% arbeidstid i forbindelse med montasjen av profilene.

Profiler til alle vinkler 

Gyproc AquaBead-serien består av 3 forskjellige profiler, både for innvendige og utvendige hjørner, samt et hjelpeværktøy som brukes til å presse profilene tett mot gipsplater og som er spesielt fordelaktig i høyden.

I brosjyren kan du lese mer om AquaBead-serien og se en utførlig beskrivelse av monteringen. Du kan hente brosjyren her.

Fordeler med Gyproc AquaBead

  • Rask montering
  • Høy klebeevne
  • Lett å klippe
  • Lav vekt
  • Mindre spill

Se monteringsfilmen