Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Monter himlinger på halve tiden!

Monter himlingen på et øyeblikk med Gyproc GK-systemet. GK-systemet er opptil 50% raskere å montere, fordi med GK kan du bare klikke på himlingen på plass! Det gjør himlingsmontasjen til en lek. Det er enkelt, raskt og nøyaktig.

Gyproc GK - profilsystem til nedhengte himlinger

Gyproc GK er et bæresystem av stål til nedhengt eller direkte fastmontert himling. Systemet gjør det enkelt å montere en plan himling. Derfor er Gyproc GK-systemet det optimale valget når arkitektens, entreprenørens og byggherrens interesser skal tilgodeses. 

Enkelt og effektivt

Til GK-systemet er det fint lite behov for verktøy. Systemet monteres ved å klikke sammen profilene med beslag, noe som er betydelig raskere enn ved montering av tradisjonelle bæresystemer hvor profilene må skrus sammen. I tillegg kan profilene justeres både i bredde og høyde etter montering, noe som gjør det mulig å korrigere for eventuelle mindre unøyaktigheter.

- Systemet er så fleksibelt at tverrprofilene kan flyttes med etter hvert som gipsplatene monteres. Alle plateskjøter blir understøttet og skjøtene blir jevn fordelt utover taket. Med Gyproc GK-systemet kan én mann montere 60 - 70 kvadratmeter himling på en dag. Det er dobbelt så raskt som med andre himlingsløsninger, sier Kai Nilsen, byggeplassleder ved Radisson SAS hotellet i Fredrikstad.

Perfekt resultat

Gyproc GK gir et plant bæresystem og danner et optimalt underlag for montering av himlingsplater. Når Gyproc GK kombineres med Gyproc Planum, Gyptone BIG eller andre gipsplater med fire sparkelkanter, oppnås det beste sluttresultatet. Gyproc GK kombineres også med himlingsplatene Rigitone BIG.

Ett eller to nivåer 

Gyproc GK monteres i ett eller to nivåer. Ett nivå gir en lavere konstruksjonshøyde og god understøttelse av alle platekanter, som er en fordel ved montering av ett lag gipsplater. To nivåer er raskere å montere, med færre deler og er justerbart, sammenlignet med en tradisjonell primær/sekundær-konstruksjon.

Les mer om bæresystemet i brosjyren her. Last ned brosjyren.

 

Fordeler med Gyproc GK

  • 50 % raskere monteringstid
  • Profiler klikkes enkelt sammen
  • Profiler kan justeres etter montering
  • Helt plant underlag
  • Kan brukes som lydisolerende himlingsløsning
  • Bedre totaløkonomi

Monteringsanvisninger

Her finner du monteringsanvisninger for Gyproc GK.