Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Gyproc SystemSikring

Gyproc SystemSikring gir sikkerhet for et optimalt gjennomført prosjekt med gipsbaserte lettbyggsløsninger

Gyproc SystemSikring

Gyproc SystemSikring er et viktig element utviklet for å sikre at kravene til lette konstruksjonsløsninger oppfyller angitte spesifikasjoner, beregnet for hele bygningens levetid.

Gyproc er markedsleder innen gipsbasert lettbyggeteknikk og vi tilbyr Gyproc SystemSikring for alle våre produkter og systemløsninger som er beskrevet og montert i samsvar med gjeldende utgaver av Gyproc Håndbok og Gyproc Monteringshåndbok.

Gyproc SystemSikring sikrer at produktene og systemene som velges:

  • Alltid omfatter kvalitetsprodukter som er utviklet til å fungere individuelt og integrert i system for å  oppfylle estetiske, funksjonelle og montasjemessige krav
  • Er basert på teknisk ekspertise og erfaring fra markedets ledende leverandør av lettbyggsløsninger
  • Har produkt- og systemdokumentasjon basert på tester og vurderinger fra sertifiserte institutter i henhold til gjeldende lovgivning
  • Er støttet av kompetent rådgivning under hele byggeprosessen, fra prosjekterings- og leveringsfasen til montasjen
  • Fungerer som forutsatt etter montasje, i hele byggets levetid

Styrken bak Gyproc SystemSikring

Stort utvalg av kvalitetsprodukter

Gyproc systemløsninger er optimalisert for å levere de rette egenskapene til hver enkelt del av bygningen. De inneholder kvalitetsprodukter av varemerkene Gyproc® gipsplater, Gyproc® stålsystemkomponenter, Gyproc® sparkelløsninger, Gyptone® akustikkhimlinger og Glasroc® gipsbaserte komposittplater. Våre produkter er spesielt utviklet for å inngå i systemløsninger og dekker et bredt sortiment for innervegger, himlinger, gulv, etasjeskillere, yttervegger og brannsikring.

Utviklet for dagens bygninger

Alle Gyproc systemløsninger er utviklet og testet av erfarne fagfolk for å møte kravene som stilles til våre bygninger. Alle aspekter er
tatt med i våre betrakninger, for eksempel aktuelle krav vedrørende funksjon, montasje, estetikk, vedlikehold og sikkerhet. Men også økonomiske krav spiller inn og mange av våre systemer er utviklet for byggoptimalisering for å holde totalkostnadene nede. Sist, men ikke minst, spiller hensynet til vårt miljø naturligvis også inn. Gips har vært brukt i over 4000 år og er et naturlig og miljøvennlig byggemateriale. Gjennom effektiv returhåndtering, resirkuleres gipsavfall fra byggeplasser som deretter brukes i produksjonen av nye gipsplater. Vi streber etter å kontinuerlig redusere ressursforbruk i produksjonsprosessen og arbeider i tråd med ISO 14001 standarden.

Hva kreves det av Gyproc SystemSikring

For å oppnå Gyproc SystemSikring kreves det at Gyproc originalprodukter og -systemer anvendes og monteres i henhold til de anvisningene som fremgår i seneste gjeldende utgaver av Gyproc Håndbok, Gyproc Monteringshåndbok og øvrige Gyproc anvisninger.

Gyproc SystemSikring gir sikkerhet for et optimalt gjennomført prosjekt med gipsbaserte lettbyggsløsninger.

Sikkerhet for systemegenskaper

Ved å anvende våre systemløsninger brukes utelukkende testede produkter. De er testet og evaluert både på egne og eksterne laboratorier, og på byggeplasser, hvor produktene er testet som frittstående produkter og som systemløsninger. Vår konserntilhørighet gir oss tilgang til omfattende laboratorier rundt om i verden og sammen har vi en svært omfattende kompetanse og erfaring som står bak våre produkter og systemløsninger.

Full støtte i alle faser av byggeprosjektet

Vi støtter alle ledd i byggeprosessen og tilbyr våre kunder omfattende dokumentasjon, bl.a. på vår hjemmeside samt i våre publikasjoner Gyproc Håndbok og Gyproc Monteringshåndbok. Våre tekniske rådgivere og våre salgskonsulenterer tilgjengelige under byggeprosjektets alle faser, fra konsept- og prosjekteringsfasen videre under levering- og montasje og til slutt for drift- og vedlikeholdsspørsmål.

Varemerket bak SystemSikring

Gyproc har levert gipsbaserte løsninger for lettbyggeteknikk til norske byggeprosjekter i over 50 år, og vi er en del av det verdensomspennende Saint-Gobain konsernet, verdens største produsent av gipsbaserte lettkonstruksjonsløsninger. Vi stiller vår totale knowhow til rådighet og vi arbeider kontinuerlig på å bli den foretrukne samarbeidspartneren for våre kunder. Vi tenker og handler langsiktig og vår integritet overfor våre kunder er og har alltid vært en av våre kjerneverdier.