Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Gyptone Quattro 70-serien

Gyptone akustikkhimlinger bidrar til estetikk, god akustikk og godt inneklima i skoler, barnehager, sykehus, butikker og kontorer. Gyptone akustikkhimlinger har slitesterke og vedlikeholdsvennlige overflater som gir meget lang levetid og lave vedlikeholdskostnader. 
Gyptone akustikkhimlinger er laget av naturmaterialer og inneholder ingen miljøskadelige stoffer. Produktene samles inn og gjenbrukes i produksjon av nye gipsprodukter etter endt bruk.

Få lyse overflater og behagelig lyd med den nye Q70-serien

Med Gyptone Quattro 70-serien får du en ideell løsning for vegger og himlinger i alle miljøer der estetisk design skal kombineres med god akustikk, og hvor det endelige målet er en slitesterk, vedlikeholdsvennlig løsning med lang levetid og en attraktiv totalkostnad. 

Les mer om Gyptone Q70 -serien i nyhetene her

Finn produkt

Her finner du sortimentet for Tile Quattro 70, BIG Quattro 71 og Plank Quattro 75

Få mer informasjon

Bli inspirert og få mer informasjon om mulighetene med Gyptone Q70 -serien

Ta kontakt

Vil du vite mer ta gjerne kontakt med våre spesifikasjonsselgere