Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support
Tlf.: 
69 35 75 00 (innvalg 2)

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

Salg

Teknisk

Kundeservice

  Nyhetsbrev
 

Abonner på Gyproc Nyhetsbrev

 

You are here

Helt plane himlinger og vegger

Gyproc Planum gipsplate er spesielt utviklet til flater med stort lysinnfall og høye estetiske krav. Den kan monteres som platekledning i himlinger og på høye vegger i løsninger med ett eller flere platelag. For kledninger med flere platelag er det ofte nok å bruke Planum i ytterste platelag. Løsninger med to platelag gir best resultat med tanke på planhet. Platen har også gode lyd- og brannisolerende egenskaper som beskrives i Gyproc Håndbok.

Usynlige skjøter og perfekt underlag

Planum har forsenkede kanter hele veien rundt som gir et perfekt underlag for sparkling og ferdigbehandling av skjøtene. Alle overganger blir jevne. Dermed reduseres risikoen for at slepelys avslører skjøtene.

Anbefalt i bransjestandard

Bransjens standard for ferdig overflate beskrives i NS3420-T og definerer tre ulike kvalitetsklasser for utførelse. For rom med høye krav til overflatekvalitet vil kun den beste kvalitetsklassen (K4) gi tilfredsstillende resultat. K4 oppnår man med Planum i ytteste platelag.

 

Et plant underlag med GK

Gyproc GK er et bæresystem av stål og et optimalt underlag for montering av himlingsplater.

Hjørner og kanter med AquaBead

Dagens moderne vegg- og takløsninger med åpne flater krever gode materialvalg. Med AquaBead kan du lage flotte hjørner og kantavslutninger av høy kvalitet.