Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Hvorfor tenke lydkomfort?

Lyden beveger seg i bølger gjennom rommet. Dersom lydbølgene ikke absorberes blir effekten at lyden blir høyere og det blir en forstyrrende klang i rommet. Dette er ofte en utfordring i moderne boliger med rene, glatte flater og stor takhøyde. Når lydbølgene treffer porøse overflater eller gjenstander, absorberes de raskt og lydnivået blir lavere. Det gir god lydkomfort i et rom.

Lydabsorberende himling gir god komfort

Gyptone BIG er gipsplater spesielt utformet for å sikre et godt lydmiljø og et sunt inneklima. Ved å montere Gyptone BIG himlingsplater absorberes mye av lyden i himlingen, samtidig som man beholder god taletydelighet. I en bolig kan man godt kombinere Gyptone BIG med Gyproc Planum, som er en slett gipsplate med 4 sparkelkanter. Resultatet blir en diskret, stilren himling og et godt lydmiljø.

Les mer om hvordan man skaper et godt lydmiljø i hjemmet:

Hør forskjellen på god og dårlig romakustikk. Bruk gjerne høretelefoner.