Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support
Tlf.: 
69 35 75 00 (innvalg 2)

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

Salg

Teknisk

Kundeservice

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her
 

You are here

Konstruksjoner

Innervegger

Innervegger utført som lette skillevegger kan bygges opp som enkel- eller dobbelvegg, med stål- eller trestendere og platekledning. Veggløsningene kan brukes i alle typer bygninger og dekker alle bruksområder. Legg inn funksjonskravene i filteret nedenfor og velg riktig innervegg.

Himlinger

Tradisjonell gipshimling montert på bjelker eller lekter av tre, nedforet himling montert på bæreprofiler og tverrprofiler i stål, bøyde himlinger og himlinger som frittbærende konstruksjoner.

Yttervegger

Yttervegger utføres oftest som rene bindingsverksvegger og skal fungere som klimaskjermer mot vær og vind. Våre løsninger består av bærekonstruksjon, kledning, luftespalte, vindsperre, isolasjon, dampsperre og innvendig kledning. Velg mellom to typer: Gyproc Thermonomic ytterveggsystem av stål eller Gyproc Yttervegger med bindingsverk av tre.

Brannisolering av stål

Brannisolering av uisolert bærende stål kan utføres med forskjellige metoder og materialer. Vi kan tilby et effektivt system til innkledning av bærende stålkonstruksjoner for brannbeskyttelse opp til 120 minutter.