Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Etasjeskillere av stål

Gyproc TCA Etasjeskillere er brann- og lydklassifiserte løsninger til oppbygning av lette etasjeskillere. TCA Etasjeskillere finnes i et bredt utvalg av løsninger med varierende konstruksjonstykkelser til forskjellige bygningskategorier. På etasjeskillets overside kan det monteres ulike typer gulvbelegg.

Gyproc TCA Etasjeskillere av gips og stål

Gyproc TCA Etasjeskillere av gips og stål

Systembeskrivelse

Gyproc TCA Etasjeskillere består av bærende C-formede stålprofiler som på oversiden monteres med en trykkfordelende ståltrapesplate og Gyproc Gulvplank. På undersiden av de bærende C-profiler monteres Gyproc Akustikkprofiler og Gyproc gipsplater. Hulrommet gir plass til lyddempende isolasjonsmateriale. TCA Etasjeskillere er klassifisert som bærende konstruksjoner.

Fordeler

Fleksibelt, dokumentert, testet og funksjonssikkert byggesystem med komplett og optimalt tilbehørssortiment. Med tørre og lette byggematerialer sikres en tørr byggeprosess og lav vekt med gode lydisolerende egenskaper.

Brann- og lydklassifiserte løsninger til oppbygning av lette etasjeskillere.