Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Nedhengt himling med GK

Gyproc GK til nedforet himling består av bæreprofiler og tverrprofiler i stål samt forskjellige typer oppheng. Løsningen gir et plant og optimalt underlag for montering av plater. Gyproc GK kan kombineres med standard gipsplater, Gyproc Planum, Gyptone BIG eller Rigitone BIG.

Nedhengt himling med gipsplater og Gyproc GK oppheng i stål

Nedhengt himling med gipsplater og Gyproc GK oppheng i stål

Systembeskrivelse

Gyproc GK kan monteres i ett eller to nivåer. Ett nivå gir en lavere konstruksjonshøyde og god understøttelse av alle platekanter, som er en fordel ved montering av ett lag gipsplater. To nivåer gir en raskere montering med færre produkter og justerbarhet i forhold til tradisjonell primær/sekundær konstruksjon. Gyproc GK tilbyr forskjellige opphengsmuligheter, både for innfesting direkte mot underliggende dekkekonstruksjon og justerbart for variable nedforingshøyder. Gyproc GK kan også utføres med brannmotstand EI(A) 30 - EI(A) 60 med Gyproc gipsplater.

Fordeler

Helt plane takflater. Opp til 50 % raskere monteringstid. Mer plass til installasjoner og mulighet for høyere himlingshøyde. Bred anleggsflate for montering av gipsplater. Meget fleksibelt. Kan benyttes som lydisolerende himlingsløsning. Helt plane takflater. Opp til 50 % raskere monteringstid. Mer plass til installasjoner og mulighet for høyere himlingshøyde. Bred anleggsflate for montering av gipsplater. Meget fleksibelt. Kan benyttes som lydisolerende himlingsløsning.

System til nedhengte himlinger med bæreprofiler og tverrprofiler i samme nivå, for understøttelse av alle platekanter ved montering av ett lag gipsplater.