Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Lekker design fikser akustikken

Husk å tenke lydkomfort når du bygger hus!

God lydkomfort er svært viktig når man bygger bolig. Eksperter mener at konstant påvirkning av støy kan forårsake hodepine, stress og høyt blodtrykk. Likevel blir lydkomfort ofte oversett. Når man bygger nytt, ligger hovedfokus selvfølgelig på å finne den hustypen man ønsker, men hvis man ikke tar hensyn til romakustikken, kan resultatet bli et dårlig lydmiljø.

Derfor anbefaler vi å tenke lydkomfort allerede under planleggingen av boligen. I brosjyren”Godt lydmiljø i hjemmet” kan du lese mye mer om akustikk og hvorfor det er smart å ha i tankene tidlig i prosessen.

Funksjonelle og estetiske oppholdsrom med Gyptone BIG

Gyptone® BIG er store, perforerte himlingsplater med ulike design som sikrer et godt lydmiljø i rom som krever akustisk regulering. Platene kan integreres som en naturlig del av den øvrige himlingen, uten synlige skjøter. Mønsteret eller perforeringen i Gyptone BIG Quattro 71 og 73 er så diskret at det knapt er synlig. Det gir himlingen et lyst, rent og ryddig utseende samtidig som det gir rommet et behagelig lydmiljø.

Vil du vite mer om vårt Gyptone BIG akustikksortiment, kan du finne alle mønstrene her, samt laste ned relevant informasjon.

Godt inneklima 

Med Gyptone akustikkhimlinger får du også et godt inneklima. Alle platene er tilsatt Activ’ Air, en patenteret teknologi som forbedrer luftkvaliteten innendørs ved å redusere nivået av formaldehyd fra for eksempel PC, tepper, møbler og maling.
Alle Gyptone produkter er framstilt av gips - et rent naturmateriale som ikke inneholder miljøskadelige stoffer.  Platene er 100 % resirkulerbare.

 

Hør selv forskjellen i stue og kjøkken

På akustikkiboligen.no kan du med egne ører høre forskjellen på et kjøkken og en stue med og uten akustisk regulering.

Dine designmuligheter

Gyptone akustikkplater finnes i forskjellige formater og mønstre.

Vil du vite mer?

Hør mer om dine muligheter med Gyptone akustikkløsninger.