Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

Hovedmeny

You are here

Miljøsertifiserte bygninger

Vi er forpliktet til å levere løsninger for bærekraftig habitat, samtidig som vi minimerer våre produkters miljøbelastning.

BREEAM-NOR og miljøklassifisering med Gyproc

BREEAM er Europas ledende miljøsertifiseringsverktøy for bygninger. BREEAM-NOR er den norske tilpasningen og bransjens eget verktøy for å måle miljøprestasjon.  Formålet er å motivere til bærekraftig design og bygging gjennom hele byggeprosjektet. Gyproc har konstruksjoner, produkter og prosesser som hjelper byggeiere å oppnå gode verdier for miljøsertifisering av bygg etter BREEAM-NOR miljøklassifiseringen.

En rekke Gyproc-produkter kan bidra til at bygget oppnår ett eller flere poeng i ulike kategorier innen miljøsertifiseringssystemet BREEAM-NOR. På denne siden finner du de punktene i BREEAM-NOR manualene, både i henhold til v.1.1. 2012 og 2016, som er relevante for Gyprocs produkter og linkene til dokumentasjonen som brukes. 

Dokumenter for prosjekter med registrering i BREEAM-NOR 2012 

 

Dokumenter for prosjekter med registrering i BREEAM-NOR 2016