Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Finn raskt den riktige innerveggen med verktøyet Wall Selector

11 April 2017
Med Wall Selector kan du raskt og enkelt finne den riktige veggen til ditt prosjekt.

Med Wall Selector kan du raskt og enkelt finne den riktige veggen til ditt prosjekt. Wall Selector hjelper arkitekter, ingeniører, konstruktører, entreprenører og andre, raskt og enkelt å finne den riktige innerveggen, som oppfyller byggeprosjektets krav og behov.

Wall Selector inneholder samme informasjon som funksjonsnøklene for innervegg i Gyproc sin håndbok, men i motsetning til håndboken er det med Wall Selector mulig å skrive inn funksjonskrav, og få en oversikt over hvilke veggtyper som oppfyller ønskede krav.

Wall Selector er raskt og enkelt å bruke. Her kan du filtrere ut fra funksjonskrav, som f.eks. lyd og brann eller ut i fra funksjonsegenskaper, som styrke og stabilitet. Kanskje det er et krav om lydklasse R’w 48 dB eller brannmotstand EI60. Ved å velge en verdi i hvert filter, kan du enkelt begrense søkeresultatene dine.

Resultatet viser de foreslåtte veggtyper som passer dine kriterier. Når du har gjort ditt valg, kan du laste ned CAD-tegninger og beskrivelser av ønsket veggtype.

Det er mulig å kombinere flere søkekriterier og ytelseskrav slik at veggtyper som Wall Selector anbefaler, angir både lydkrav og vegghøyder.

Leter du etter råd om egnede veggtyper for prosjektet? Kontakt Teknisk Support