Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Gips som tåler en trøkk

4 January 2019

Siste generasjon gips er både skrufast og robust

Gips er det beste valget dersom du vil ha slette vegger i boligen, men mange synes gips tåler lite og at det er vanskelig å henge opp gjenstander på gipsvegger. Siste generasjon gipsplater, Gyproc Habito, løser begge deler:

  • Du kan henge ting rett på veggen uten å forbore eller bruke plugger. En vanlig 5 mm. treskrue holder 40 kilo med god sikkerhetsmargin. Se hvor mye …
  • De er mer enn 10 ganger mer robuste enn vanlige gipsplater, så du trenger ikke tenke på å legge OSB eller andre trebaserte produkter bak gipsen for å få en robust vegg.


Gyproc Habito er en gipsplate, men har altså egenskaper man normalt kun finner i plateprodukter av tre.

Monteringen er den samme som for standard gipsplater ettersom de tilpasses med kniv, festes med gipsskruer og sparkles på tradisjonelt vis. Sammenliknet med fibergips, som er et annet alternativ for robuste gipsvegger, gir platene mindre arbeid ettersom de veier mindre og har en glatt overflate som ikke må helsparkles før maling eller tapetsering.

Siste generasjon gipsplater har også høyere brannmotstand, ekstra god lydisolering og avgir ikke formaldehyd.