Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Gyptone Quattro 70-serien - nye akustikkplater med fin perforering

7 Oktober 2015

Den nye Gyptone Quattro 70-serien er en ideell løsning for vegger og himlinger i alle miljøer der estetisk design skal kombineres med god akustikk, og hvor det endelige målet er en slitesterk, vedlikeholdsvennlig løsning med lang levetid og dermed en attraktivt totalkostnad.

Med den nye Gyptone Quattro 70-serien kan du designe rom med lyse, glatte og innbydende overflater uten at det går ut over akustiske krav. Platene har fine perforeringer som måler 3 x 3 mm. De er knapt synlig og gir himlingen er rent og ryddig utseende. 

Kombiner vegg- og himlingsplater
Med Gyptone Quattro 70-serien kan du kombinere Gyptone BIG – fastmontert akustisk himling som gir rene, ubrutte himlingsflater – med Gyptone demonterbar systemhimling som gir full tilgang til alle underliggende installasjoner. Gyptone Tiles er demonterbare himlingsplater for både synlige og skjulte opphengsystemer. Du kan også velge Gyptone Plank som er himlingspaneler beregnet primært for korridorer og gangarealer.

Praktisk og økonomisk
Alle Gyptone-produkter 
er enkle å installere og vedlikeholde. De er designet for å vare og kan tåle påkjenningene av et aktivt og travelt miljø.

Renere luft med Gyptone Activ’ Air
Gyptone Quattro 70 og andre Gyptone produkter er naturlige produkter, fri for emisjoner. I tillegg kan Gyptone akustikkhimlinger rense luften og forbedre innemiljøet.

Har du lyst til å vite mer om nyheten Gyptone Quattro 70? Last ned brosjyren eller ta kontakt med en av våre Gyptone-medarbeidere.

Last ned brosjyren