Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Habito, den nye supersterke gipsplaten

3 September 2015

Gyproc Habito™ er en gipsplate med revolusjonerende innfestingsstyrke – utviklet basert på helt ny, patentert teknologi. Det gir en sterk og robust systemløsning til innervegger hvor man kan henge opp det meste direkte i platen med en vanlig treskrue. Habito-vegger gir også høy brannmotstand og ekstra god lydisolering. Platen egner seg spesielt godt for skoler og sykehus.

Gyproc Habito™ er en ny og svært sterk gipsplate som kan bære opp til 40 kg på et enkelt punkt, bare med en vanlig treskrue. Styrken i gipsplaten gjør at den også er mye mer motstandsdyktig mot slag og støt. Legger du til gipsplatens veldokumenterte egenskaper på lydisolering og brannhemming, får du en lettbyggeløsning som tilfredsstiller kravene til moderne byggeskikk. Den nye gipsplaten er utviklet basert på Gyprocs egen patenterte teknologi.

Gyproc Habito™ har gjennomgått omfattende tester i eksterne laboratorier og kan vise til følgende resultater: Ved kraft vinkelrett ut fra overflaten kan det henges opp inntil 20 kg per skrue. Ved last parallelt med platen, helt tett på veggen kan det henges opp inntil 40 kg per skrue. Platen er mer enn ti ganger så slagfast som vanlige gipsplater. I tillegg har Gyproc Habito™ brannmotstand i Euroklasse A2-s1,d0. Det betyr enda bedre lyd- og brannisolerende egenskaper enn tradisjonelle gipsplater.

Dette gjør Habito-vegger til et opplagt valg der det er behov for høy styrke og slagfasthet, for eksempel på skoler og sykehus. Platens robusthet gir ikke bare lengre levetid, men også redusert behov for reparasjon og vedlikehold. Alt dette bidrar til å redusere den totale kostnaden for hele veggen.

Gyproc Habtio™ skjæres til og monteres som vanlige gipsplater. Platen er testet og dokumentert for bruk i alle Gyprocs innerveggsystemer.