Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Her er den nye GLAVA-familien!

15 Oktober 2019

Gyproc, Weber og Glava Isolasjon er nå samlet i samme hus. Hva betyr det for deg som kunde?

At vi nå slår styrkene våre sammen gir deg som kunde mange positive fordeler. Selv om vi er en nyetablert familie, vet vi godt hva vi sammen skal få til. Vi skal finne bedre løsninger for deg som prosjekterer, bygger og bruker bygget. Det skal bli enklere og bedre å bygge i Norge.

Bredere erfaring og kompetanse
Hver for oss kjenner vi bygge-Norge ganske godt. Sammen kjenner vi bygge-Norge enda bedre, om det så er norske krav og tradisjoner, norsk byggeskikk, klima eller geografi. Hos oss kan du være sikker på at du får produkter og løsninger tilpasset norske forhold. Du beholder din kontaktperson. Det nye er at han eller hun kan åpne døren til enda flere eksperter enn før.

Mer innovasjonskraft!
Vi skal utvikle nye løsninger og tjenester på tvers av merkevarene. Mye av innovasjonen gjør vi i egen regi. I tillegg kan vi hente de beste innovasjonene fra utlandet, teste og tilpasse det til norske forhold. Det er viktig for oss at vårt innovasjonsarbeid bidrar til en mer bærekraftig byggebransje!

Se video-intervjuer med administrerende direktør Lars Gaustad her