Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Merkevarene styrkes:

11 Desember 2017
Jon Karlsen

GLAVA, Weber og Gyproc samles i det nye selskapet Saint-Gobain Norge

Jon Karlsen blir leder for det nye selskapet som vil drifte GLAVA, Weber og Gyproc videre som tre selvstendige merkevarer.

- Etter at Saint-Gobain overtok som hovedaksjonær i GLAVA AS, har vi brukt tiden på å bli kjent med hverandre og finne den beste organisasjonsformen for Saint-Gobains tre industribedrifter i Norge: GLAVA, Weber og Gyproc. Nå får vi én felles, overordnet organisasjon der vi kan hente ut synergier på drift, samtidig som GLAVA, Weber og Gyproc videreføres som sterke, selvstendige merkevarer, sier Jon Karlsen, som har vært administrerende direktør i GLAVA siden 2006.

Merverdi for kundene

GLAVA, Weber og Gyproc har lang historikk i Norge, med en etablert posisjon både i byggebransjen og blant forbrukere. De vil fortsatt markedsføres og selges som selvstendige merkevarer.

- Alle tre får nå en sterk industribygger i ryggen, med lang historikk for å utvikle industribedrifter og bygge solide merkevarer. Det gjør at vi fremover skal tilby enda mer merverdi for kundene våre gjennom merkene de kjenner godt fra før sier Jon Karlsen.

Samtidig fortsetter Leca som eget selskap, der blokk-produktene fortsatt skal distribueres gjennom Weber. 

Ny ledergruppe på plass

Det var i juni i år at Saint-Gobain offentliggjorde at de hadde startet eksklusive samtaler med eierfamiliene og de øvrige aksjonærene i Glava AS med intensjon å overta som hovedaksjonær. Etter at Konkurransetilsynet ga sin velsignelse, ble transaksjonen sluttført og Saint-Gobain ny eier av GLAVA i oktober.

Fra 1. desember var de tre selskapene formelt samlet under en ny ledergruppe.

- Jeg er meget godt fornøyd med hvordan vi har organisert det nye selskapet. Sammen er vi allerede godt i gang med å se på hvordan vi kan løfte GLAVA, Weber og Gyproc til enda sterkere posisjoner i markedet, sier Jon Karlsen.