Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support
Tlf.: 
69 35 75 00 (innvalg 2)

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

Salg

Teknisk

Kundeservice

 

Hovedmeny

You are here

Ny design for himling med skjult bæresystem

1 April 2015

Nå introduserer Gyptone nye Kant D2, en helt ny kant til Gyptone demonterbare himlingsplater i et nytt, skjult bæresystem. Nye Kant D2 åpner døren til et forbedret himlingsdesign med et elegant helhetsinntrykk.

Først og fremst fordi skjøten mellom platene er mindre synlig og bidrar til å gi himlingen et rent, harmonisk utseende. Kant D2 leveres i format 600x600 mm med tykkelse 12,5 mm i alle Gyptone-mønstre og ferdig hvitmalt med farge NCS 0500, glans 5-9. 

Nytt bæresystem
Sammen med lanseringen av Kant D2 introduserer vi også et nytt T-24 bæresystem: Cross-Lock Unipro. Systemet består av få deler som kan settes sammen enkelt og raskt og bidra til å redusere installasjonskostnadene. Bæresystemet er dessuten meget sterkt og stabilt.

Lys i himlingen
Gyptone himlinger gir deg muligheter for å skape gode løsninger for belysning. Belysning som kan integreres direkte i himlingen. Platene kan bære lysarmaturer som for eksempel downlights opp til 1 kilo.

Har du lyst til å vite mer om nyheten Gyptone Kant D2, last ned brosjyren eller ta kontakt med en av våre Gyptone-medarbeidere.

Last ned brosjyren

Kontakt salg for mer informasjon

Nyhetsbrev fra Gyproc