Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Ny selvklebende hjørneprofil til alle vinkler

4 April 2016

Nå er det mulig å få perfekte ut- og innvendige hjørner på gipsvegger, uansett vinkel. AquaBead Flex Pro er det nyeste tilskuddet til lett monterte profiler for gipsveggers hjørner, avslutninger og kanter.  

AquaBead Flex Pro er meget lett å håndtere og bearbeide. Man trenger verken festemidler eller spesialverktøy for å montere profilene. Akkurat som de andre AquaBead produkter, er det lett å kappe Flex Pro til ønsket lengde med en grov saks. Det selvklebende papiret aktiveres av vann som sprayes på. Limet har eksepsjonelt god klebeevne. Profilen kan sparkles etter bare 30 minutter. Dens hullperforering sørger for at sparkelmassen forsegler profilen permanent til veggen. 

– Flex Pro forenkler montasje mot kartongkledd gips og ferdig overflate, også for innvendige hjørner i ulike vinkler. Du får et perfekt sluttresultat, sier Malin Dalborg, produktsjef hos Gyproc.

Vil du vite mer?

Se mer om AquaBead Flex Pro

Last ned brosjyren

Se monteringsfilm