Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Nytt Habito beregningsverktøy - enkelt og raskt resultat

27 January 2017

Opphengsstyrken i Habito-vegger er helt enkelt revolusjonerende. Med bare ett platelag Habito, kan man henge helt opp til 40 kg, med bare en vanlig ø5 mm treskrue.

Nå har Gyproc utviklet et nytt online beregningsprogram som gir deg vissheten om at spesielt tunge gjenstander som skap, tv eller bokhyller, kan trygt henges opp på Habito-vegger.

Ved å legge inn noen få data, tar beregningsprogrammet automatisk høyde for moment og lastretning, og viser i resultatet om maksimal belastning blir overholdt. Ved ekstra tunge gjenstander, kan der kanskje være behov for å øke antall skruer eller bruke ekspanderende gipsplugger i stedet. Programmet gir mulighet for å justere mellom alternative innfestninger.

Habito beregningsverktøy er utviklet som en gratis service til våre kunder, enten du beskriver, monterer eller har Habito-vegger hjemme.

Prøv Habito Tool her