Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

SAMMEN KAN VI BYGGE GRØNNERE

19 Februar 2020

 

Vi i GLAVA® vil bidra til gode bygg, både for de som skal bruke dem i dag, og de som kommer etter oss. Vi skal utvikle bærekraftige løsninger og legge til rett for mer effektive byggeprosesser, som gir dokumentert miljøeffekt.     

Vi som er leverandører til norsk byggenæring har et stort ansvar. Vi kan påvirke hele Norges miljøregnskap. Derfor jobber vi i GLAVA® kontinuerlig med å utvikle en grønnere verdikjede – fra råvare til ferdig bygg. På den måten kan vi bidra til det beste for bygg, folk og samfunn.

Vi skal være den beste partneren for alle som vil produsere bærekraftige bygg. Det setter premisser for hva vi skal drive med fremover.

Mads Rikardsen, leder for laboratoriet og utviklingsavdelingen i GLAVA®

HVA ER GRØNN INNOVASJON?
Grønn innovasjon betyr at vi prøver å gjøre alt det vi driver med litt grønnere.  Les mer her

BÆREKRAFTIGE RÅVARER

Når du leverer en tom vinflaske eller en gammel bilrute til gjenvinning, putter vi det inn i isolasjonen vår. Gips som før havnet på deponi, bruker vi til å lage nye gipsplater. Mindre avfall, og mindre behov for nye helt råvarer. Vinn-vinn
MODERNE PRODUKSJON

Smartere energistyring, bedre isolering, mindre utslipp og redusert svinn.
Produktene som kommer ut av anleggene våre, bidrar til å spare energi. Vi sparer med måten vi lager dem på.
HELHETLIGE LØSNINGER

Hus som er godt tilpasset norske forhold, slipper ut mindre energi som heller kan brukes til å elektrifisere utslippstunge sektorer. Som å lade elbilen i stedet for å fyre for kråka.
Dessuten er de bygget for å vare. Flere nybygg vil aldri løse klimakrisen. Da må vi passe bedre på de som allerede står her.
 

EFFEKTIV LOGISTIKK

Komprimerte isolasjonspakker betyr i prasis at vi kan nøye oss med én lastebil på veien i stedet for fem. Det er fordi vi kan komprimere isolasjonen vår ned til en femtedel av opprinnelig volum. Hjem igjen fyller vi den med returvarer.
Færre kjøreturer, gir mindre utslipp.

 

 

.