Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support
Tlf.: 
69 35 75 00 (innvalg 2)

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

Salg

Teknisk

Kundeservice

  Nyhetsbrev
 

Abonner på Gyproc Nyhetsbrev

 

You are here

Sammen om helhetlige løsninger til bygg

7 September 2018

Det er en naturlig sammenheng mellom gips og isolasjon. Det vil GLAVA® og Gyproc utnytte fordelene av, når de nå er samlet til én felles salgsorganisasjon.

Merkevarene slår sammen kompetansen og blir en mer helhetlig rådgiver og leverandør til bygg. Det gir synergieffekter som kundene vilmerke. Torsdag 6. og fredag 7. september står de sammen på messedagene for Vi bygger Bergen, Vestlandets største og viktigste byggfagmesse.

– Markedet forstår veldig godt sammenhengen mellom gips og isolasjon, som to deler av samme byggkonstruksjon. Nå som vi er blitt del av et fellesskap i Saint-Gobain-konsernet, ser vi klare fordeler ved at GLAVA® og Gyproc jobber tett sammen, sier Frode Børmo, salgssjef for GLAVA® og Gyproc i region Vest. Under messedagene «Vi bygger Bergen» representerer han et styrket vestlands-team med kolleger i GLAVA® og Gyproc.

Lett byggeteknikk er Gyprocs klare styrke, med løsninger som gir effektive byggemetoder. Gyproc utvikler og produserer systemer for lett byggeteknikk med gipsbaserte byggeplater. Både GLAVA® og Gyproc har lang tradisjon for å produsere i Norge for norske forhold. Sammen vil de to merkevarene styrke tilgjengeligheten gjennom én felles organisasjon.

– Isolasjon og gips er en god historie som vi skal bygge videre på, sier Frode Børmo.