Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Skole får nye himlinger på 20 % kortere tid

11 Mai 2017

Monteringen av nye himlinger i hele den gamle hovedbygningen på Kirkebjerg skole i Vanløse, Danmark gikk raskt og smidig takket være det nye Gyptone Kant D2 systemet, som er opp til 20 prosent raskere å montere enn andre himlingsystemer.

Entreprenøren og montørene stod foran en stor oppgave da de skulle renovere den nesten 75 år gamle hovedbygningen på Kirkebjerg skole i Vanløse ved København. Himlingen i gangarealer og klasseværelser skulle skiftes ut med nye akustikkplater, som kunne bevare stedets arkitektoniske verdier og samtidig skape et behagelig lydmiljø.

For å sikre at arbeidet gikk smertefritt og raskt falt valget av himlinger på det nye Gyptone Kant D2 systemet, som består av et nedsenket, skjult bæresystem av stålprofiler og perforerte gipsplater. Dette systemet er opp til 20 prosent raskere å montere enn andre himlingsystemer.

Løsningen levde helt opp til alle forventningene hos entreprenøren Hugo Svaneeng A/S og medarbeiderne som stod for monteringen av himlingene. De erfarne montørene var begeistret over hvor enkelt arbeidet gikk.

Enkelt å montere

”Jeg har montert himlinger i mange år. Det er raskt å arbeide med det nye Gyptone Kant D2 systemet sammenlignet med andre tilsvarende systemer,” forteller montør John Olander og forklarer, at det skyldes Gyptone-systemets enkelhet.

”For eksempel er der færre stropper enn i andre systemer, og derfor skal det bores færre hull i etasjeskillet. Tallmerkene på systemets skinner og en enkel kvikklås gjør det enkelt å skjøte tverr- og bæreskinner. Dessuten har platene ingen metallprofil, så du får ikke bruk for vinkelsliper til å tilpasse platene, det er bare å skjære dem med en kniv. Likevel er platene enkle å legge direkte opp på skinnene, og den ferdige himlingen er meget stabilt.”

John Olander peker også på, at oppryddingen etter endt arbeid blir lettere når det ikke er metallprofiler på platene.

”Du slipper å putte gips i én søppelsekk og rester av stål i en annen, for det er ikke noe stål.”

Sikrer god økonomi

Den enkle montering gjør også Gyptone Kant D2 system attraktivt for entreprenørens forretningsvirksomhet, og Claus Andreasen, tømrer i Hugo Svaneeng A/S, vil uten å nøle anbefale løsningen.

”Gyptone Kant D2 er tidsbesparende. Det er 20 % raskere å montere himlingene, og derfor en god økonomi i å velge dette systemet, som vi helt sikkert vil foretrekke til lignende prosjekter i fremtiden.”

Også skolens ansatte er begeistret for den nye himlingen - ikke bare fordi det er vakkert å se på og bra for ørene. For vaktmestere og teknikere er det nå lett å komme til installasjonene over himlingen. Man bare løfter opp en plate, uten å bruke verktøy, og setter den tilbake på plass etterpå. Fra montering og fram til daglig bruk er Gyptone Kant D2 det enkleste og raskeste himlingsystemet på markedet.

Se mer om Gyptone Kant D2