Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Om Gyproc

Gyproc  utvikler, produserer og markedsfører systemer for lett byggeteknikk med gipsbaserte byggeplater til byggebransjen. Bedriften eies av det franske konsernet Saint-Gobain. Gyproc sin historie i Norge strekker seg tilbake til 1953. I oktober 1990 åpnet Gyproc gipsplatefabrikk i Fredrikstad dørene for egen produksjon og har i dag 75 ansatte.

Som en del av Saint-Gobain, er Gyproc pålagt å opptre som et ansvarlig medlem av det lokale, nasjonale og globale samfunn med særlig vekt på miljø, helse og sikkerhet. Derfor er vår aktivitet basert på verdier som er felles for både ledelse og ansatte. Disse prinsippene er:

  • Yrkesmessig engasjement
  • Respekt for andre
  • Integritet
  • Lojalitet
  • Solidaritet 

Gyproc er et kvalitets- og miljøsertifisert selskap og har et integrert ledelsessystem for kvalitet, ytre miljø og arbeidsmiljø. Ledelsessystemet er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001 (kvalitet),  ISO 45001 (arbeidsmiljø), ISO 50001 (energiledelse) og ISO 14001 (miljø).

Firmapolitikk