Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Fakta om Gyproc

Verdensledende på gipsløsninger til lettbyggeteknikk   

Hos Gyproc utvikler, produserer og samarbeider vi med våre kunder om å skape innovative og bærekraftige løsninger, med fokus på voksende krav til energiriktig og miljøvennlig bygging.

Vår lettbyggeteknikk gjør det mulig å skape fleksible løsninger som bidrar til å minimere totalkostnadene både ved nybygg og rehabilitering, samtidig som de innfrir kravene til komfortable og æstetiske designmiljøer.


Fokus på bærekraftig utvikling
Vår helse påvirkes av miljøet som vi arbeider og bor i. Barna våre påvirkes av miljøet i institusjonene, og alle blir vi påvirket av vårt fritidsmiljø og omverdenen – vårt habitat.

Som markedsledende i byggebransjen og med fokus på bomiljø, er det avgjørende at vi leverer løsninger som imøtekommer miljø- og energimessige utfordringer vi står over for – nå og i framtiden.

Våre produkter er basert på gips som er et naturlig forekommende materiale i jorden. Det inneholder ikke miljøskadelige eller giftige stoffer og det avgasser ikke. Derfor har våre produkter oppnådd beste klassifisering for inneklimamerking.

Gyproc gipsplater kan gjenbrukes 100 prosent i produksjonen av nye plater. Tilsvarende bruker vi også industrigips som er et overskuddsprodukt fra f.eks. fyringsanlegg. En Gyproc gipsplate er dermed et svært bærekraftig byggemateriale.

 

Produksjon i verdensklasse
I vår produksjon arbeider vi med ledelsessystemer som har som formål å skape de best tenkelige resultater både for energieffektivitet, kvalitet, miljøbeskyttelse, arbeidsmiljø og sikkerhet.

Gyproc følger WCM-programmet (World-Class Manufacturing) som gir oss strukturerte metoder for å bli verdensledende på produksjon innen for vår industrisektor. Som en del av WCM-programmet bruker Gyproc metoder som sikrer et høyt nivå for sikkerhet, kvalitet og produktivitet.

 

En del av Saint-Gobain
Gyproc er en del av det globale Saint-Gobain konsernet som ble grunnlagt i 1665 og i dag har cirka 190.000 ansatte i 64 land. Saint-Gobain produserer, foredler og distribuerer innovative produkter og løsninger til blant annet byggeindustrien, bilindustrien og helsesektoren.

Saint-Gobain eier blant annet varemerkene Gyproc®, Gyptone® og Glasroc® 

Viktige årstall

1953
Norsk Eternitfabrik importerer de første Gyproc-platene fra England
1957
Importen kommer heretter fra Gyprocs fabrikk i Sverige
1973
Bedriften bytter navn til Norcem Plater
1985
Bedriften bytter navn til Norsal Trading
1987
Gyproc AB overtar aksjene
1990
Gyproc AS etablerer egen gipsplateproduksjon i Fredrikstad
1998
Gyproc AS blir heleid av konsernet BPB
2005
Saint-Gobain kjøper BPB og Gyproc inngår i Saint-Gobain