Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Jobb i Gyproc

Gyproc AS utvikler, produserer og markedsfører systemer for lettbyggeteknikk med gipsbaserte plater til byggebransjen. Derfor avhenger vår utvikling også av at våre medarbeidere er innovative og har den nyeste kunnskapen innen prosessindustri og byggeteknikk.

Gyproc AS inngår i konsernet Saint-Gobain innenfor forretningsområdet Gypsum, verdens største produsent av gipsbaserte byggematerialer med over 12.500 ansatte. Gyproc AS i Norge har 80 ansatte.

Hos Gyproc arbeider den enkelte medarbeider engasjert og målrettet med sine oppgaver. Vi legger stor vekt på frihet under ansvar og at vi trives på jobben og med hverandre.

Hvert år gjennomføres medarbeider- og utviklingssamtaler hvor eventuelle utviklingsmuligheter diskuteres og følges opp. 

Jobbmuligheter

Medarbeiderne hos Gyproc er en blandet gruppe og arbeider innenfor mange områder.
Vi består bl.a. av sikkerhets- og kvalitetsmedarbeidere, ingeniører, teknikere, selgere, logistikkmedarbeidere, kundeservicemedarbeidere, økonomimedarbeidere, produksjonsmedarbeidere samt verkstedsmedarbeidere som står for vedlikehold av fabrikken.

 

Vi har for tiden ingen ledige stillinger.