Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Få inspirasjon og informasjon

På denne siden kan du som prosjekterende finne link til inspirasjon og få relevant informasjon til prosjekteringsfasen.

Prosjekterende arkitekt og konstruktør

Hos Gyproc har vi i mange år arbeidet tett sammen med arkitekter, ingeniører og andre prosjekterende og vi er alltid klar til å hjelpe deg med å optimalisere dine byggeprosjekter og gjøre din idé til virkelighet. Her på siden har vi samlet relevant materiale som kan hjelpe deg både i idéfasen, men selvfølgelig også i prosjekteringsfasen.

Du kan blant annet hente Gyproc Håndbok som er et praktisk verktøy til prosjekteringen. I håndboken kan du finne detaljert informasjon om våre konstruksjoner og spesialløsninger.

Du kan laste ned BIM objekter og typedetaljer, samt diverse miljøsertifikater som inneklimamerker og EPD´er. Du kan også prøve vår Wall Selector  - et beregningsverktøy som gjør det enklere å finne riktig innervegg som effektivt oppfyller krav til brannmotstand og lydisolasjon.

Wall Selector

Med vårt digitale verktøy Wall Selector kan du raskt og enkelt finne riktig innervegg som effektivt dekker dine behov og krav til bygningens funksjon.

Gyproc Håndbok

I håndboken finner du de vesentlige prosjekteringsdetaljer til Gyproc systemer. Bruk den for valg av konstruksjoner og detaljeløsninger.

Akustikkregulerende gipsplater

Gode akustiske egenskaper kombinert med rene materialer med stor styrke, sikrer lang levetid og reduserer behovet for utskiftninger.

Miljødokumentasjon

Våre sertifiserte miljødeklarasjoner gjør det mulig for deg som prosjekterer å vurdere våre byggematerialer fra et miljømessig perspektiv.

BIM-objekter og typedetaljer

Under Dokumentasjon finner du BIM-objekter og typedetaljer til nedlastning som kan hjelpe deg i prosjekterings- og planleggingsfasen.