close-pop-up.svg

Krohnen på verket med Gyproc Klima

Krohnen i Bergen er et praktbygg med klimaambisjoner, bygd i regi av GC Rieber. Lansering av Gyproc Klima ble en ekstra bonus i prosjektet.

God ergonomi og økonomi med den lette gipsplata ErgoLite

Når vegger og himlinger i et syv etasjer stort hotell skal gipses, hjelper det mye at gipsplata ErgoLite veier litt mindre.

Par står foran vindu i huset Villa Funcio.
Lyd og akustikk

De var skikkelig uenige under byggingen av denne flotte funkisvillaen

Estetikeren ville ha stil og luksus. Praktikeren ville ha god romakustikk så huset ikke ble «bråkete» å være i. Begge fikk det som de ville.

Yttervegg/fasade

Huseierne renoverte boligen og oppfylte husdrømmen

Huseierne på Nøtterøy visste akkurat hvilke behov de ville dekke da de totalrenoverte og bygde på boligen fra 1964. Med Glava og Gyproc-gips har de oppnådd det de ville.

Lyd og akustikk

Equinor Business Centre

Senteret som har fungert som mottakelse og konferansested for Statoil i over 30 år har fått en omfattende oppgradering med stor fleksibilitet og moderne teknologi.

Lyd og akustikk

Omfattende renovering av vegger og himlinger på Dyveke Skole

Dyvekeskolen på Amager i Danmark ble kåret til Årets Skolebygg 2014 etter omfattende renovering av vegger og himlinger.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du ha nyheter, inspirasjon og informasjon om våre produkter og løsninger rett i innboksen? Alt du trenger å gjøre er å legge igjen informasjonen din under.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker jeg til at Gyproc kan lagre opplysningene mine. Jeg kan melde meg av når som helst.