Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Saint-Gobain feirer 350 år

I år feirer Saint-Gobain sitt 350-årsjubileum. Konsernet vil markere dette ved å fortelle om dets lange historie og hvilke visjoner man har for framtiden. I løpet av 2015 vil det foregå mange aktiviteter over hele verden. Festen startet i Shanghai den 9. januar og avsluttes i Paris i oktober.

 

SAINT-GOBAIN, ET KONSERN MED FOKUS PÅ FRAMTIDEN

Saint-Gobain ble etablert i 1665 av Ludvig XIV og Jean-Baptiste Colbert og er den eldste bedriften i Paris. Konsernet har gjennom sin lange historie tilpasset seg omverdenens mange forandringer.

Saint-Gobain bygger på erfaringer fra fortiden og planlegger fremtiden. 

“Dette jubileum er vår mulighet til å synligjøre vår styrke som er opparbeidet gjennom 350 år med erfaringer og innovasjon. Mange års erfaring betyr at vi forstår og fokuserer langsiktig. Det gir oss også trygghet og muligheter som kreves for kontinuerlig tilpasning til omverdenens forandringer. Vår lange historie er et bevis på at vår virksomhet konsekvent har utvidet grensene og har antatt teknologiske utfordringer. Når vi ser tilbake og ser på verden i dag og hva  vi gjør, er vi overbevist om at det er mange gode grunner til å tro på framtiden. Så det er med fokus på framtiden og innovasjon at vi feirer dette jubileum. Det er vår optimisme som vi vil dele i løpet av 2015,” sier Pierre-André de Chalendar, president og CEO i Saint-Gobain.

 

ET ÅR FYLT MED JUBILEUMSAKTIVITETER

Den 9. januar 2015 innviet Pierre-André de Chalendar, president og CEO i Saint-Gobain, jubileumsåret i Shanghai, et år som vil preges av mange forskjellige aktiviteter:

 • Futuristiske paviljonger – åpne for alle og viser konsernets innovasjonskapasitet og ekspertise. Paviljongene vil gi besøkerne en kunstnerisk og sanserik opplevelse. Paviljongene skal reise verden rundt og kan besøkes på følgende steder:
  • Shanghai, Kina, i januar
  • São Paulo, Brasil, i april
  • Philadelphia, USA, i juni
  • Paris, Frankrike, i oktober

 

 • En virtuell utstilling på fem språk (fransk, engelsk, tysk, spansk og portugisisk) som publiseres i februar. Med mer enn 700 historiske dokumenter gir Saint-Gobain alle en mulighet til å utforske og lære mer om konsernets historie med bl.a. ikke tidligere publiserte dokumenter og personlige beretninger. Utstillingen omfatter seks forskjellige temaer som gjør besøkerne bedre kjent med Saint-Gobain. Det blir også mulig å oppleve en spektakulær 3D-konstruksjon av fabrikken som produserte speilglass i tiden rundt den franske revolusjon.  Besøkerne vil selv kunne bidra til utstillingen ved å laste opp egne bilder og fortellinger.
   
 •  En jubileumsbok med QR-links til den virtuelle utstillingen. Boken forteller konsernets historie og gir leseren mulighet til å lære mer om Saint-Gobain.
   
 • World 350 - et gratisspill til smartphones og tablets. World 350 gir spillerne mulighet til å teste sine digitale ferdigheter og konkurrere med venner. Oppgaven går ut på å bygge et hus på planeten World 350. Spillet lanseres i løpet av våren 2015.
   
 • Den store jubileumsdagen skal feires over hele verden den 15. oktober for alle ansatte.

 

Les mer på Saint-Gobains offisielle jubileums-hjemmeside