Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

  Nyhetsbrev
 
Takk for din interesse! For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke tilbake samtykket ditt via en abonnementslink i nyhetsbrevet eller ved å sende en e-post til gyprocno@gyproc.com. Du kan lese vår personopplysningspolicy her

You are here

Vilkår

Immaterielle rettigheter

Med mindre noe annet er oppgitt, er de immaterielle rettighetene til dokumentene på nettstedet og til alle elementer opprettet for dette nettstedet, den eksklusive eiendommen til Saint-Gobain Byggevarer AS Gyproc og/eller Saint-Gobain-konsernets enheter, som ikke utsteder noen lisens eller rettighet annet enn retten til å besøke eller navigere på nettstedet.

Reproduksjon av dokumenter som publiseres på nettstedet (spesielt bilder, filmer og animasjoner), er kun autorisert for informasjonsformål, og kun for personlig og privat bruk. Enhver reproduksjon og bruk av kopier laget for andre formål, er uttrykkelig forbudt, bortsett fra når det foreligger skriftlig forhåndstillatelse fra Saint-Gobain Byggevarer AS Gyproc.

Selskapsnavn, logoer, produkter, merker og domenenavn som nevnes på dette nettstedet, tilhører utelukkende Saint-Gobain Byggevarer AS Gyproc og/eller Saint-Gobain-konsernets enheter, og skal ikke brukes uten skriftlig forhåndsautorisasjon fra selskapet eller den aktuelle enheten.

 

Informasjon om behandling av personopplysninger

Gyproc vil bare samle inn personopplysninger dersom du eksplisitt har gitt slik informasjon til oss, f.eks. ved å sende en e-mail eller fylt ut et skjema om å bli abonnement på nyhetsbrev eller bestilling av vår håndbok, beholder vi slik informasjon for å svare og møte din henvendelse.

Du kan alltid melde deg ut av elektronisk kommunikasjon fra Gyproc, og du kan når som helst be Gyproc om å slette dine personlige opplysninger fra Gyprocs systemer. Du kan ta kontakt med vår personopplysningsansvarlig: DPO.NB@Saint-Gobain.com

Gyproc utveksler ikke personopplysninger med tredjeparter.

Vi kan identifisere et selskap ved hjelp av IP-adresse dersom selskapet har registrert den og informasjonen er offentlig.

Gyproc Håndbok

Gyproc Håndbok inneholder opplysninger om Gyprocs systemer og produkter – alt for å forenkle ditt prosjekteringsarbeid.