Kontakt
 
Kontakt oss
Åpningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til fredag fra 8:00-16:00
Teknisk Support
Tlf.: 
69 35 75 00 (innvalg 2)

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til våre produkter eller systemer.

Her finner du kontaktopplysninger:

Salg

Teknisk

Kundeservice

 

Hovedmeny

You are here

Vilkår

Immaterielle rettigheter

For å fremme spredning og håndtering av foreviste tekniske løsninger gir Saint-Gobain Byggevarer AS, Gyproc (heretter kalt ”Gyproc”), tillatelse til at tekster, bilder, videoer og tegninger som brukes på dette nettstedet, kan reproduseres forutsatt at det henvises til kilden. Reprodusert materiale skal alltid gjengis helt og uten endringer.

Informasjon og annet innhold på dette nettstedet forutsettes å være korrekt, men Gyproc påtar seg ikke ansvar og ingen garantier av eventuelle feil i innholdet samt for bruken av nettstedet.

Gyproc forbeholder seg til samtlige rettigheter til innholdet på denne nettsiden.

Gyproc forbeholder seg retten til å gjøre endringer på sine elektroniske plattformer, inkludert denne nettsiden, når som helst.

I den grad at det på Gyproc.no er linket til andre nettsteder, påtar Gyproc seg ikke ansvaret for bruk og innhold av slike koblinger.

Gyproc.no er en norsk nettside, og norsk lov gjelder for alle saker knyttet til nettstedet.

 

Informasjon om behandling av personopplysninger

Gyproc vil bare samle inn personopplysninger dersom du eksplisitt har gitt slik informasjon til oss, f.eks. ved å sende en e-mail eller fylt ut et skjema om å bli abonnement på nyhetsbrev eller bestilling av vår håndbok, beholder vi slik informasjon for å svare og møte din henvendelse.

Du kan alltid melde deg ut av elektronisk kommunikasjon fra Gyproc, og du kan når som helst be Gyproc om å slette dine personlige opplysninger fra Gyprocs systemer. Du kan ta kontakt med vår personopplysningsansvarlig: DPO.NB@Saint-Gobain.com

Gyproc utveksler ikke personopplysninger med tredjeparter.

Vi kan identifisere et selskap ved hjelp av IP-adresse dersom selskapet har registrert den og informasjonen er offentlig.

Gyproc Håndbok

Gyproc Håndbok inneholder opplysninger om Gyprocs systemer og produkter – alt for å forenkle ditt prosjekteringsarbeid.